Η καλύτερη, εκτός έδρας, Καρδίτσα άνοιξε λογαριασμό

Η Καρδίτσα Ιαπωνική περίμενε σχεδόν δύο σεζόν γι’ αυτό το αποτέλεσμα, για την πρώτη εκτός έδρας νίκη της στη Stoiximan Basket League και τη σημείωσε στο Λαύριο, συνδυάζοντας την με τρεις κορυφαίες επιδόσεις μακριά από το γήπεδο της.

Η θεσσαλική ομάδα έκλεισε την κανονική περίοδο με εκτός έδρας ρεκόρ 0-11, όπως και στην περσινή σεζόν αλλά άνοιξε λογαριασμό στο Λαύριο με ένα, εξ ορισμού, ιστορικό αποτέλεσμα. Για να φτάσει σε αυτό χρειάστηκε να κάνει την καλύτερη εμφάνιση της ως φιλοξενούμενη, με βάση τους αριθμούς και το ranking αφού «έγραψε» 114. Ο προηγούμενος, καλύτερος συντελεστής της μακριά από το γήπεδο της ήταν το 100 που είχε στο παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής με την ΑΕΚ Betsson.

Η Καρδίτσα Ιαπωνική, ως φιλοξενούμενη, συνδύασε το ρεκόρ της στο ranking και με την κορυφαία επιθετική επίδοση της. Σημείωσε 95 πόντους ενώ πριν από αυτό το παιχνίδι η κορυφαία, εκτός έδρας επίδοση της ήταν εκείνη των 88 που είχε στα ματς με το Μαρούσι και την ΑΕΚ Betsson.

Ρεκόρ για τους εκτός έδρας αγώνες της Καρδίτσας Ιαπωνική στη Stoiximan Basket League συνιστούν και οι 26 ασίστ που είχε χθες. Η προηγούμενη καλύτερη επίδοση της ήταν οι 25 του παιχνιδιού με την ΑΕΚ Betsson στα Άνω Λιόσια.

Από το Blogger.